Leírás
A Nepál Mount Everest kávénk közvetlenül Kathmanduból érkezik. A Himalája lejtőin, a Trisuli folyó völgyében termesztik, ezt az igen jó minőségű arabica bourbon fajtájú kávét. A folyó vízesése következtében állandó a páratartalom. Nappal 25 foknál nincs melegebb éjszaka pedig 20 fok alá nem esik a hőmérséklet. A Kávé termesztéséhez kiválóak ezek a feltételek. A nepáli kávé különösen csersavmentes, ezért az erre érzékenyeknek különösen ajánljuk!
Tejes kávé készítéséhez a legidálisabb. Kellemes délutáni olvasgatás mellé a legjobb egy nepáli capuccino !
Karesz (megerősített tulajdonos) –
Kellemes, enyhén csokis, mogyorós ize van. Reggel éhgyomorra sem volt megterhelő! Kedvesem is imádta habos kávénak iszogatni. Csak ajánlani tudom!